Сервісні центри МВС Рівненщини поповнили місцеві бюджети на 4,7 млн. гривень

14.07.2018 13:39   Джерело: RvNews
Опубліковано : Таня Костенко

Це кошти сплачені громадянами за реєстрацію, перереєстрацію, зняття з обліку транспортних засобів, видачу та обмін посвідчень водія, видачу міжнародного посвідчення водія та інші послуги, що надаються сервісними центрами МВС. З минулого року до переліку додалися послуги, які отримують громадяни в мобільному сервісному центрі, а відтак зросли надходження до бюджетів тих населених пунктів (Корець, Острог, Гоща, Зарічне, Радивилів), куди періодично мандрує пересувний центр. Про це повідомляє прес-служба Центру.

 Таким чином, за 6 місяців поточного року надано понад 70 тисяч послуг. Серед них оформлено та видано 18 304 посвідчень водія, проведено  23 089 реєстраційних операцій. В порівнянні з аналогічним періодом минулого року кількість послуг, що надаються сервісними центрами МВС збільшилася на 15%.

Із загальної суми перерахованих коштів, найбільша частка поступила на рахунок Управління казначейства у місті Рівне – більше трьох з половиною мільйонів гривень (3 263 568 грн.). Крім цього, вагому частину коштів отримали місцеві бюджети від перерахованих коштів за надання послуг громадянам з інших областей України. Поповнюються бюджети в містах, де знаходяться територіальні сервісні центри МВС: Дубно, Сарни, Володимирець.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews