Понад 12 мільйонів отримають ветерани війни на покращення житлових умов

15.07.2018 06:30   Джерело: RvNews
Опубліковано : Дарина Ясна

Ветерани війни та сім’ї загиблих учасників бойових дій Рівненщини на території інших держав отримають відшкодування на покращення житлових умов у розмірі 7 870 194 грн. Про це йшлося на засіданні постійної комісії з питань бюджету, фінансів та податків Рівненської обласної ради.

Спрямовували й депутати-члени комісії кошти на покращення житлових умов для осіб з інвалідністю III групи, які захищали незалежність України та брали участь в АТО. Найменшу з 2 211 638 грн. суму – 544 852 тис. грн. – виділять для м. Дубно.

Виплата грошової компенсації за належні для отримання жилі приміщення для сімей загиблих учасників бойових дій на території інших держав відбувається згідно статті 10 Закону України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту», для осіб з інвалідністю I-II групи з числа учасників бойових дій на території інших держав.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews