Рівненський зоопарк запрошує за лаштунки

16.07.2018 11:30   Джерело: RvNews
Опубліковано : Таня Костенко

Цикл безкоштовних тематичних екскурсій «За лаштунками зоопарку», які дадуть змогу детальніше дізнатися про роботу працівників – зоокіперів організовує  Рівненський зоопарк з 17 до 21 липня. Про це повідомляється на  сторінці у Фейсбук.
Зоокіпер – хто це?
Це співробітники, що доглядають за тваринами, які можуть займати в зоопарку різні посади, але всіх їх об’єднує одне - піклування про тварин. Англійське слово «кіпер» («keep» - піклуватися) повністю відображає зміст роботи цих людей в його сучасному розумінні. Кіпер повинен бути чуйним та уважним до своїх підопічних. Кожного дня ці співробітники займаються прибиранням вольєрів, годуванням тварин, але цим їхні обов’язки не закінчуються.
Отож ОБОВ'ЯЗКОВО записавшись  за телефоном: 098-841-97-24 (з 09.00 до 18.00), о 10.00 можна буде долучитися до таких екскурсій:

17.07 (вівторок) – Дивовижний світ безхребетних. Екскурсія в Екзотаріум зоопарку.
18.07 (середа) – Екскурсія у відділі годівлі тварин. Скільки їсть тапір і для чого тваринам сіль?
19.07 (четвер) - Домашні тварини та хижаки. Які відмінності у роботі.
20.07 (п’ятниця) – Збагачення середовища тварин. Спостереження та пускання бульбашок. Як і на що найбільше реагують тварини і для чого це потрібно.
21.07 (субота) – Тренінг тварин.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews