Рівнян запрошують на зустріч з письменником Сергієм Пантюком

17.07.2018 11:32   Джерело: RvNews
Опубліковано : Таня Костенко

Спілкування відбудеться 17 липня о 12 год. у «Світлиці» обласної бібіліотеки. Про це повідомляється на сайті книгозбірні.

Сергій Пантюк – автор поетичних збірок: «Таїнство причастя», «Тінь Аріяни», «Храм характерників», «Володар вогню», «Цілунок блискавки», «Босяцький калфа», «Вибрані поезії», «Неслухняники. Вірші для дітей», «Соло для дримби»; прозових книг: «Сім днів і вузол смерті», «Війна і ми».

Лауреат міжнародного літературного конкурсу «Гранослов», Всеукраїнського поетично-музичного фестивалю «Лір», премії імені Якова Гальчевського «За подвижництво в державотворенні». Дипломант Всеукраїнського конкурсу малої прози «Що записано в книгу життя», конкурсу романів, кіносценаріїв та пісенної лірики про кохання «Коронація слова» у номінації «Вибір видавців» (2009 - за роман «Сім днів і вузол смерті» та 2011 - за роман «Війна і ми»). Нещодавно  письменник став переможцем Міжнародного мультимистецького конкурсу «Молода КороНація»–2018. Член Національної спілки журналістів України, Член Національної спілки письменників України.

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews