У Рівненському краєзнавчому музеї - виставка «АЕРОПОРТ»

17.07.2018 13:35   Джерело: RvNews
Опубліковано : Таня Костенко

Відкриття виставки робіт  молодого художника, студента Львівської національної Академії мистецтв Олега Дробоцького "АЕРОПОРТ" (за мотивами фотографій Сергія Лойка, відеоматеріалів, знятих бійцями та на основі їхніх розповідей)  відбудеться 18 липня 2018 р., о 14.00 год. в актовій залі Рівненського обласного краєзнавчого музею

На виставці представлено майже 30 полотен. Всі роботи виконані олійними фарбами на полотні, на яких зображені події, які відбувалися в донецькому аеропорту в січні 2015 року.

Дробоцький Олег Ігорович народився 29 жовтня 1996 року в с. Вербовець Лановецького району Тернопільської області. Учасник багатьох Всеукраїнських пленерів, конкурсів та благодійних проектів.

На відкриття виставки запрошені автор книг «Аеропорт», «Рейс» Сергій Лойко, учасники боїв за Донецький аеропорт – Федір Місюра, Валерій Курко, Андрій Ліснічук, Роман Коваль – керівник організації «Об'єднання добровольців на Рівненщині», бійці Добровольчого українського корпусу, виконавиця патріотичних пісень Христина Панасюк та представники волонтерських організацій Рівного.

Виставка діятиме до 12 серпня 2018 року.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews