Відомий німецький ортопед-травматолог з робочим візитом завітав на Рівненщину (Фото)

18.07.2018 22:11   Джерело: RvNews
Опубліковано : Наталія Рівненська

Рівняни та гості міста, яких турбували проблеми з опорно-руховим апаратом, мали унікальну можливість на базі обласного центру ортопедії, травматології та вертебрології КЗ «Рівненська обласна клінічна лікарня» у «Міжнародному центрі ортопедії та травматології «ІСОТ» отримати консультацію досвідченого фахівця. 

Рівне з робочим візитом відвідав провідний ортопед-травматолог з Німеччини, лікар, професор Евальд Герінг. Фахівець навчає студентів, а також проводить складні операції на суглобах і хребті в університетській клініці Minden.

Професор Евальд Герінг надав консультації пацієнтам щодо проблем з суглобами та патологіями  хребта. А також продемонстрував рівненським колегам віртуозне володіння скальпелем та поділився своїм досвідом проведення подібних складних операцій.

«Я регулярно приїжджаю до України, аби лікувати хворих, ділитися своїм досвідом з українськими колегами та навчатися новому досвіду у ваших медиків. Це все для того, аби йти в ногу із сучасною медициною», - каже Евальд Герінг.

Професор разом із рівненськими лікарями-травматологами на чолі з завідуючим віділення В. Піонтковським провів ряд сумісних операцій, серед яких ендопротезування кульшового та колінного суглобів та надскладна, унікальна операція на хребті  – трансторакальний доступ до грудного відділу хребта. Простіше кажучи, оперували хребет через грудну клітку. За участі професора було проведено три оперативних втручання.

До цього такі складні операції виконували тільки у великих спеціалізованих медичних центрах столиці або за кордоном, тепер це можливо і в Рівному на базі обласного центру ортопедії, травматології та вертебрології. Відтак, пацієнтам більше нікуди не потрібно їхати, тому що і на Рівненщині працюють висококваліфіковані фахівці, які володіють сучасними лікувальними методиками.

null
Фото з мережі Інтернет



 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews