Рівненського патрульного оштрафували

19.07.2018 07:29   Джерело: RvNews
Опубліковано : Марта Білик

Суд визнав винним інспектора групи реагування патрульної поліції одного з відділів Головного управління Національної поліції в Рівненській області у вчиненні адміністративного правопорушення, пов’язаного з корупцією,  передбаченого ч. 2 ст. 172-6 КУпАП (порушення вимог фінансового контролю).

Правоохоронець без поважних причин не повідомив Національне агентство з питань запобігання корупції про суттєві зміни в майновому стані, зокрема про купівлю житла. Так він вчинив правопорушення, за яке передбачена адміністративна відповідальність.

Суд призначив поліцейському покарання у вигляді штрафу в розмірі 1700 гривень.

Загалом упродовж 6 місяців 2018 року прокурори довели у суді винуватість 43 суб’єктів декларування у вчиненні адміністративних правопорушень, пов’язаних з корупцією, що удвічі більше, ніж за аналогічний період минулого року. Усього на винних осіб накладено штрафів на загальну суму майже 43 тис гривень. Серед покараних корупціонерів – 15 депутатів сільських, селищних, районних рад, 2 посадові особи райдержадміністрацій, 2 поліцейських, 4 державні службовці, 20 посадових осіб юридичних осіб публічного права – працівників лісової охорони.

За матеріалами прес-служби прокуратури Рівненської області


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews