Із замовників будівництва в Сарнах стягнули майже 290 тис грн пайового внеску

19.07.2018 08:59   Джерело: RvNews
Опубліковано : Марта Білик

Перед введенням в експлуатацію на території м. Сарни об’єкта нерухомості два громадяни проігнорували вимоги містобудівного законодавства щодо укладання з органом місцевого самоврядування договору пайової участі у розвитку інженерно-транспортної інфраструктури, унаслідок чого місцевий бюджет недоотримав майже 290 тис грн.

У зв’язку з цим прокуратура заявила в інтересах Сарненської міської ради та громади позов про стягнення солідарно із забудовників збитків у формі упущеної вигоди на зазначену суму.

Однак у задоволенні позовних вимог прокуратури суд першої інстанції відмовив. Однак прокуратура Рівненської області оскаржила його в апеляційному порядку.

Апеляційний суд Рівненської області скасував попереднє незаконне судове рішення та постановив нове, яким позов Сарненської місцевої прокуратури задовільнив у повному обсязі.

Таким чином місцевий бюджет поповниться на майже 290 тис грн коштів пайової участі у створенні та розвитку інфраструктури м. Сарни.

За матеріалами прес-служби прокуратури Рівненської області


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews