Рівненщину із робочим візитом відвідав лідер Руху «Справедливість» Валентин Наливайченко (Відео)

20.07.2018 07:43   Джерело: RvNews
Опубліковано : Новини Рівненщини
Захистити громаду та не допустити закриття гімназії. Із такою місією до Млинова приїхав лідер Руху «Справедливість» Валентин Наливайченко.
 
Нагадаємо, що напередодні місцеві депутати прийняли рішення закрити її, потім влада захотіла обєднати у Млинові два навчальних заклади в один.У зв'язку із таким рішенням громада повстала, а четверо місцевих жителів yf знак протесту оголосили голодування. 
 
Нині місцеві мешканці призупинили голодування, однак запевняють: закрити гімназію не дозволять. Також політик разом із командою справедливості відвідав Рівненський завод високовольтної апаратури, де поспілкувався із керівництвом та оглянув масштаби виробництва. Каже: приємно спостерігати, що підприємсвто працює, заробляє, а його працівники отримують зарплати.
 
Валентин Наливайченко переконаний - настав час запровадити систему здешевлених кредитів фінансування для українських підприємств і для того щоб ті могли виробляти значно більше продукції.
 
 
 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews