На Рівненщині дороги області патрулюватимуть у посиленому режимі

22.07.2018 09:31   Джерело: RvNews
Опубліковано : Дарина Ясна

Оперативну нараду щодо введення невідкладних заходів з посилення безпеки дорожнього руху провели в управлінні патрульної поліції Рівненської області. Про це повідомляють на офіційній сторінці патрульної поліції у Фейсбук.

Відділ безпеки дорожнього руху управління патрульної поліції разом з працівниками превентивної діяльності ГУНП в Рівненській області та Укртрансбезпеки обговорили спільний план дій. Основна мета – профілактика зниження аварійності та забезпечення безпеки руху на вулично-шляховій мережі Рівненської області. Проаналізовано стан аварійності в місті та області, аварійно- небезпечні ділянки автошляхів, причини та умови вчинення ДТП.

В підсумку будуть вжиті невідкладні заходи щодо безпеки учасників дорожнього руху, шляхом залучення додаткових екіпажів, посилення патрулювання в місцях концентрації ДТП та скупчення транспортних засобів.

Особливу увагу приділятимуть транспортним засобом, які здійснюють нерегулярні або регулярні спеціальні пасажирські перевезення на міжміських автобусних маршрутах та вантажівкам.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews