На Дубенщині посеред дороги вантажівка скинула сміття

23.07.2018 17:43   Джерело: rv.oblast.online
Опубліковано : Наталія Рівненська

У Рівненській області неподалік села Верба, що на Дубенщині, поблизу міжнародної траси «Київ-Чоп» вантажівка посеред дороги скинула сміття.

Очевидці підозрюють, що сміття знову привезли зі Львова.  Про це повідомив депутат районної ради Сергій Гаврилюк 22 липня на своїй сторінці у соціальні мережі facebook.

До депутата звернулися жителі села Верба, адже сміттям, яке вивантажили  біля хутора «Смолярня»,  заблокували дорогу. Це сталося в 50 метрах від траси міжнародного значення. Громадяни просять прийняти міри, адже це не перший випадок не тільки у районі, а й у всій області. 

Нагадаємо, минулого місяця 20 тон сміття зі Львова залишили на Млинівщині.

У свою чергу, Сергій Гаврилюк на своїй сторінці звернувся і до райдержадмістрації, і до поліції. Його єдиною вимогою є проведення розслідування щодо даного інцидента. Крім того, посадовець попросив активізуватися очевидцям та повідомляти про подібні випадки.

За матеріалами http://rv.oblast.online 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: rv.oblast.online