47 Чемпіонат України з пішохідного туризму, що проходив на Рівненщині, визначив трійку лідерів

24.07.2018 18:34   Джерело: RvNews
Опубліковано : Таня Костенко

Упродовж  п’яти днів поблизу села Теремне, що на Острожчині, змагалися у туристичній майстерності майже 300 юніорів із 21 області. Учасники проходили випробування – «Смуга перешкод» та «Крос-похід». Спортсмени доводили першість у кожному з випробувань  окремо, оскільки змагання проходили за командним та особистісним заліком одночасно.

 «Вправність, витривалість та силу духу продемонстрували  всі учасники спортивних змагань. Крім того, команди мали змогу поділитись кращим досвідом проведення літніх масових заходів та походів із учнівською молоддю, випробувати свою туристську майстерність  на крутих схилах лісового масиву та, звичайно, відкрити для себе історичне минуле Волинських Афін», − зауважив директор Українського Державного центру туризму і краєзнавства учнівської молоді Сергій Неділько,  оголошуючи  трійку переможців.

У підсумках, перше місце здобула збірна команда з Хмельниччини, друге – з Вінниччини, третє – з Херсонщини.

Повідомляє прес-служба управління освіти і науки Рівненської ОДА.

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews