У Рівному відбудеться легкоатлетичний забіг «Сильні духом»

25.07.2018 15:43   Джерело: RvNews
Опубліковано : Наталія Рівненська

З 28 до 29 липня у Рівному поблизу гідропарку проведуть 32-й легкоатлетичний забіг «Сильні духом – 2018».

Забіг організовують в рамках реалізації проекту «Рівненська бігова ліга 2018», що фінансується громадським бюджетом міста.

Участь у змаганні можуть брати всі охочі. Конкурсантів буде поділено на декілька вікових груп. Для кожної групи буде своя дистанція. А саме:

  • учасники віком до 13 років (два з половиною кілометри);
  • учасники віком від 14 до 70+, які будуть поділені на групи (п’ять, десять кілометрів та півмарафон).

Ті конкурсанти, що прийдуть до фінішу першими, будуть нагороджені спеціальними грамотами, медалями та подарунками. Також подарунки отримують найстарший і наймолодший учасники забігу.

Конкурсантів з різних населених пунктів організатори поселять у спортивному залі навчально-виховного комплексу № 2 «Школа-ліцей». Ті, хто планує залишитися ночувати у приміщенні, повинні взяти з собою спальні мішки.

Для участі у змаганні учасник повинен мати з собою заявку на участь у конкурсі, паспорт чи свідоцтво, а також медичну довідку, що дозволяє брати участь у змаганнях. Попередні заявки можна подати онлайн на адресу: rivnerun@gmail.com.

За більше детальною інформацією звертатися за номером телефону: 0977775190.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews