«Золотіївські Ряди» замахнулися на рекорд

25.07.2018 20:20   Джерело: RvNews
Опубліковано : Таня Костенко

«На Святі меду і трави «Золотіївські Ряди 2018» буде встановлено національний рекорд – найбільший торт «Медовик» України. Про це на своїй сторінці Фейсбук повідомляє організатор і натхненник свята Любов Романюк. Десятки професіоналів і місцевих підприємств об’єдналися заради того, щоб досягти амбітної місії - виготовити смачнющий медовик найбільшого розміру!

Це величезний досвід для кожного з нас, який навчить довіряти, вгамовувати емоції та співпрацювати. Цей спільний проект не лише об`єднає, але й допоможе. Кожна копійка, яку пожертвують рівняни, бажаючі скуштувати рекордсмена, будуть скеровані на лікування онкохворого пацієнта.
20 метровий красень, на виготовлення якого знадобиться понад сотня кілограмів борошна, цукру, сметани, майже 50 кг меду, масла, понад тисячі бджілок для оброблення.

Ми подали заявку до Книги рекордів України, представники якої зафіксують досягнення відразу під час свята, після чого кожен гість зможе скуштувати шматочок солодкого смаколика.

Випіканням торту займається «Рівненська гільдія кухарів», головний кондитер проекту Катерина Тарадайка.
Торт випікатиметься на базі Рівненського центру професійно-технічної освіти державної служби зайнятості за величезної підтримки Руслана Плясуля, Олександра Медведя, Сергія Солдаткіна, Аліси Хагенбрух.
Величезна подяка за розуміння і підтримку, за віру у проект нашим головним партнерам і спонсорам: ТМ «Добрик», ТМ «Любисток», ТМ «Щедрик», ТОВ «Рівне-борошно», ТМ «Чемпіон», ТМ «Крупець», Спілка пасічників Рівненщини.

Дякую своїм друзям за допомогу в організаціі технічних моментів.

Дякую золотіівцям за всебічну підтримку!

Що додати? Чекаємо вас на Святі меду і трави – «Золотіївські Ряди»!
12 серпня о 13.00
Робіть історію разом з нами».


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews