На Рівненщині підтримуватимуть малий бізнес

26.07.2018 22:53   Джерело: RvNews
Опубліковано : Марта Білик
Після 8 років перерви на Рівненщині відновили програму підтримки малого бізнесу

Зокрема, підприємцям будуть частково відшкодовувати відсоткові ставки за кредитами банків, що надаються на реалізацію ініціатив.

«Це хороша можливість для бізнес-середовища. Адже їм допоможуть виплачувати позики, взяті у банках на розширення свого виробництва або ж реалізацію стартапів. Гроші на відшкодування вже закладені в обласному бюджеті. Це, для початку, 200 тисяч гривень, але якщо ініціатива буде затребувана, то готові значно збільшити допомогу. Тому бізнесмени вже можуть подавати до обласної адміністрації проекти», - зазначив голова ОДА Олексій Муляренко.

Фінансову підтримку можуть отримати підприємці малого та середнього бізнесу. Але за умови, що їх проекти будуть спрямовані на впровадження енергозберігаючих та екологічно чистих технологій. Також підтримку матимуть ідеї, що стосуватимуться розширення власної справи, модернізації виробництва і створення нових робочих місць.

 ДЕТАЛЬНО ПРО УМОВИ УЧАСТІ

Нагадаємо також, що нещодавно в РОДА презентували для представників малого та середнього бізнесу, ІТ-сектору можливості фінансової підтримки інноваційним та інвестиційним проектам.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews