Гощанські рятувальники відпрацювали алгоритм дій по ліквідації ДТП (Фото)

28.07.2018 10:43   Джерело: RvNews
Опубліковано : Наталія Рівненська

Гощанські рятувальники спільно з поліцією та бригадою екстреної медичної допомоги відпрацювали алгоритм дій по ліквідації ДТП на ділянці траси міжнародного значення Київ-Чоп.

За легендою тренування 27 липня на 285 км. траси міжнародного значення Київ-Чоп в межах смт Гоща сталась дорожньо-транспортної пригода за участі легкового автомобіля, який внаслідок зіткнення з відбійником загорівся. Допомоги потребував травмований водій, що отримав політравми внаслідок аварії.

На місце ДТП оперативно прибули бійці 16-ї державної пожежно-рятувальної частини Головного управління ДСНС України у Рівненській області, екіпажі патрульної поліції та бригада медиків. Рятувальники швидко ліквідували пожежу, деблокували постраждалого та допомогли бригаді екстреної допомоги транспортувати постраждалого, до карети швидкої допомоги. Патрульні поліцейські постійно забезпечували безпеку дорожнього руху.

Як зазначив Т.в.о. начальника 16-ї ДПРЧ капітан служби цивільного захисту Юрій Цалцалко:

«Саме оперативність та злагодженість дій всіх органів, що залучаються до ліквідації наслідків надзвичайних подій такого роду, стають запорукою мінімізації їх наслідків, а проведення таких навчань дозволяє відпрацювати спільні дії та у подальшому зберегти життя і здоров’я людей, що потрапили в небезпеку».

За матеріалами ДПРЧ-16 ГУ ДСНС України у Рівненській області.

null
Фото ГУ ДСНС

 

null
Фото ГУ ДСНС

 

null
Фото ГУ ДСНС

 

null
Фото ГУ ДСНС

 

null
Фото з мережі Інтернет

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews