На сайті Рівненського обласного управління освіти запрацював додаток «Працевлаштування»

29.07.2018 12:43   Джерело: RvNews
Опубліковано : Наталія Рівненська

Новийзакон «Про освіту» визначає освітній заклад як автономну одиницю. Добір, призначення та звільнення з посади педагогічних працівників державних та комунальних освітніх закладів передано їхнім керівникам.

На Рівненщині таких освітніх закладів близько 1, 2 тисячі. З них: 535 дошкільних, понад 600 загальної середньої освіти, 19 ПТНЗ та 33 заклади вищої освіти І-ІV рівнів акредитації.

Аби знайти роботу, фахівцю потрібно звернутися в кожен заклад особисто, а це, погодьтеся, справа не легка. Керівники, натомість, не завжди знають куди звертатися у разі появи вакансії.

Саме тому, в управлінні освіти і науки Рівненської облдержадміністрації на сайті http://www.rvosvita.org.ua був створений додаток «Працевлаштування».

Додаток допоможе не тільки швидко розмістити резюме, а й дасть змогу побачити освітянські вакансії з усієї Рівненської області.

За матеріалами прес-служби управління освіти і науки Рівненської ОДА.

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews