У Рівненській області відзначатимуть День пам’яті примусово виселених українців

31.07.2018 11:44   Джерело: RvNews
Опубліковано : Наталія Рівненська

На Рівненщині щорічно відзначатимуть День вшанування пам’яті примусово виселених українців із історико-етнічних територій.

Як зазначив автор проекту, перший заступник голови Рівненської обласної ради Сергій Свисталюк, вшанування пам’яті примусово виселених українців буде відбуватися у другу неділю вересня. «Ця дата є історичною, а саме 1-го вересня почалася та закінчилася Друга світова війна», - зауважив він.

За даний проект рішення депутати проголосували на черговому пленарному засіданні сесії. Крім того, рекомендували районним радам, міським радам міст обласного значення, радам об’єднаних територіальних громад на місцевому рівні прийняти аналогічні рішення.

А також доручили управлінню культури і туризму Рівненської ОДА напрацювати план заходів із відзначення Дня вшанування пам’яті примусово виселених українців із історико-етнічних територій.

За матеріалами прес-служби Рівненської обласної ради.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews