Місія ОБСЄ в Україні презентувала свою роботу в Рівненській ОДА

На Рівненщині перебуває делегація Спеціальної моніторингової місія ОБСЄ на чолі із заступником керівника організації Александером Хугом.

01.08.2018 06:30   Джерело: RvNews
Опубліковано : Людмила Марчук

Під час зустрічі із керівництвом області йшлося про діяльність місії в Україні.

«Спеціальна моніторингова місія ОБСЄ – один із авторитетніших органів у всьому світі. Саме тому сьогодні першочергово важливо доносити правдиву інформацію про Україну – на Сході триває аж ніяк не громадянська війна, а справжня відкрита агресія з боку Російської Федерації», - зазначив голова Рівненської ОДА Олексій Муляренко.

null
 Фото з сайту РОДА

Він додав, що цінує готовність міжнародної організації вивчати усі непрості ситуації та допомагати у їх розв’язанні. Лише Рівненщину в минулому році місія ОБСЄ відвідала 55 разів. Зокрема, вивчали релігійний конфлікт у Птичі та ситуацію з нелегальним видобутком бурштину.

null
 Фото з сайту РОДА

«Ми фіксуємо і звітуємо про все, що чуємо. А результати спостереження ґрунтуються на перевірених фактах. Надіємося, що наша об’єктивна інформація буде сприяти ухваленню позитивних рішень українською владою», - наголосив Александер Хуг та подякував керівництву області за співпрацю і допомогу, яку міжнародні експерти отримують на Рівненщині.

Потому представники Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ презентували свою діяльність для працівників облдержадміністрації та апарату обласної ради. 

Нагадаємо, ОБСЄ об'єднує 57 держав з Північної Америки, Європи та Азії і є найбільшою в світі регіональною організацією, що займається питаннями безпеки.

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews