Вже дві маскувальні сітки для воїнів готові!

06.08.2018 08:23   Джерело: RvNews
Опубліковано : Марта Білик

Ініціатива самовідданої патріотки Марії Браги у Здолбунові мусить мати продовження. Її підхопили молоді волонтери, і дві сітки, над якими вони трудилися з 25 липня, вже завершені. 

null
Фото Валентини Лукашук

Волонтери планують продовжувати роботу. Працюють вони у приміщенні Здолбунівської РДА.

Одну із сіток отримає батальйон «Айдар». Волонтери розповідають, що маскувальних сіток наші воїни на Сході України потребують постійно. Тож замовлення надходять повсякчас.

Усі охочі допомогти можуть звертатися за номером телефону 068 053 4163 або ж слідкувати за повідомленнями про збір волонтерів для виплітання сітки у спільноті Здолбунівської сотні само­оборони у Фейсбуці.

null
Фото Валентини Лукашук

Крім того, волонтери продовжують збирати кошти на придбання основи для маскувальних сіток. Гроші можна переказати на картку Приватбанку 5168 7427 1528 9868 Смірнова Олена Остапівна.

P.S. Розрізаючи обрізки камуфляжної тканини та виплітаючи сітку, волонтери згадували покійну Марію Брагу, яка у свій час виплела понад сотню маскувальних сіток для бійців. Їй завжди не вистачало помічників. Адже замовлень завжди було чимало, а допомоги бракувало.

null
Фото Валентини Лукашук

Сподіваємося, що там, на Небесах, пані Марія споглядає за нами і щиро радіє, що її справу продовжують земляки.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews