Дівчина з Полісся – італійська модель. Проте про батьківщину не забуває

Анастасія Сумленна традиційно взяла участь у Міжнародному турнірі з плавання «Біле озеро», що проходили на Білому озері на Рівненському Поліссі

07.08.2018 13:25   Джерело: RvNews
Опубліковано : Людмила Марчук

Кажуть: «Вродися та й вдайся!» Проте не кожен, кому Бог відміряв усього з надлишком, уміє свої таланти сповна реалізувати. Наша землячка з Полісся змогла. Дівчина, яка з дитинства гарно плавала, стала працювати в цьому напрямку й стала професійною плавчинею. А оскільки ще й вродою Бог не обділив, то стала працювати в напрямку модельного бізнесу. Цього літа Настя, традиційно відпочиваючи на Білому озері на Рівненщині, взяла участь у змаганнях з плавання, що проходили тут. До речі, разом з мамою, яка працює на РАЕС.

null
 Анастасія Сумленна. Фото Північ-інфо

«Я вперше взяла участь у цих змаганнях, раніше була лише в рядах уболівальників, тож ця дистанція для мене стала справжнім викликом. Мене змотивувала та підтримала моя донька, яка ще в 11 років стала бронзовою чемпіонкою України. З дитинства вона отримала чудову підготовку від професійних тренерів у плавбасейні РАЕС. Сьогодні ж, плаванням займаються і мої внуки. Пишаюся результатом своїм та доньки – для мене це чудовий подарунок до мого 60-річчя», – розповідає мама Анастасії Тетяна Архіпова.

null
 Фото Північ-інфо

Цього року Міжнародний турнір з плавання «Біле озеро» зібрав рекордну кількість плавців. Сюди з’їхалося близько 200 учасників з 13 областей України, а також спортсмени з Італії та США.

null
 Фото Північ-інфо

Наймолодшому учаснику турніру 2018 – 7 років, а найстаршому – чемпіону та рекордсмену світу з естафетного плавання Анатолію Накльовкіну – 87. Головним суддею змагань знову став віце-президент Федерації плавання України, олімпійський чемпіон Олімпіади 1980 року Сергій Фесенко, інформує РАЕС.

Джерело: Північ-інфо


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews