У Дубно на Рівненщині відкрито Алею міст-побратимів

07.08.2018 17:29   Джерело: RvNews
Опубліковано : Марта Білик

У День міста відбулось урочисте відкриття Алеї міст-побратимів з нагоди 30-річчя початку міжнародної співпраці міста Дубна. Про це повідомляє сайт Дубенської міськради.

На сьогодні Дубно має чотири міста-побратима - Белоградчик (Болгарія), Гіжицько (Польща), Соколув Підляский (Польща), Унічов (Чехія). Під час заходу було озвучено інформацію про налагодження та розвиток партнерських відносин з закордонними міста, реалізацію спільних заходів та проектів. Віднині ця інформація буде загальнодоступною на сітілайтах Алеї міст-побратимів.

Діти танцювального колективу “Україночка” виконали танцювальний флеш-моб “Дубно та його міста-побратими”. 

Урочисте перерізання стрічки здійснили: міський голова Василь Антонюк, народний депутат України Олександр Дехтярчук, Генеральний консул Генерального консульства Республіки Польща у Луцьку Вєслав Мазур, Виконавчий директор Асоціації міст України Олександр Слобожан, учасники офіційних делегацій з міста-побратима Гіжицько (Польща) та гуртка у Гіжицько Об'єднання українців у Польщі.

Прогулявшись новоствореною алеєю, керівники та гості міста поклали квіти до пам'ятника Борцям за Волю та Незалежність України.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews