Аграрії Рівненщини спрямували до місцевих бюджетів понад 39 мільйонів гривень єдиного податку

07.08.2018 21:25   Джерело: RvNews
Опубліковано : Таня Костенко

За сім місяців  цього  року  467 сільськогосподарських товаровиробників Рівненської  області, які працюють в умовах спрощеної системи оподаткування, сплатили до місцевих бюджетів краю 39,4  мільйона  гривень єдиного податку. Повідомляє ГУ ДФС у Рівненській області

При цьому темп росту надходжень від представників аграрного бізнесу становить 138 відсотків. Це означає, що цьогорічна сплата єдиного податку на 10,8 мільйона гривень  перевищує показники за аналогічний період минулого року.

Начальник фіскальної служби області Дмитро Зайцев зазначив: «Стабільні надходження до бюджетів - результат свідомого та сумлінного ставлення мешканців області до обов’язку сплачувати податки, тим самим допомагаючи розвитку країни, армії і свого регіону. Надходження податків і зборів до місцевих бюджетів має велике значення, адже місцеві бюджети є безпосереднім джерелом видатків на потреби громади, і єдиний податок – це одне із стабільних джерел наповнення ї місцевої казни».

Нагадаємо, що до  четвертої групи платників єдиного податку належать аграрії - сільськогосподарські товаровиробники, у яких частка сільськогосподарського товаровиробництва за попередній податковий (звітний) рік дорівнює або перевищує 75 відсотків.

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews