На Рівненщині відбувся ІІ-й кулінарний етнофестиваль «Грушвицька юшка»

07.08.2018 22:30   Джерело: RvNews
Опубліковано : Таня Костенко

5 серпня на березі «Карпового урочища», що у селі Грушвиця Перша, відбувся ІІ-й етнофестиваль «Грушвицька юшка». Про це повідомляє сайт Рівненської райдержадміністрації.

Під час урочистого відкриття з вітальним словом до та гостей звернувся голова райдержадміністрації Володимир Пилипчук, котрий подякував організаторам за чудове свято та побажав усім присутнім смачної юшки, а командам перемоги у змаганнях. Грушвицький сільський голова  Олександр Данилюк зауважив, що такі заходи допомагають селу стати ще більш згуртованим та спільними зусиллями розбудовувати громаду.

null
Фото з мережі Інтернет


Протягом дня гості та мешканці села спостерігали за змаганнями аматорських команд за звання «Краща Грушвицька юшка 2018», танцювальними флешмобами, дивилися запальну концерну програму за участі  творчих колективів та сольних виконавців району. Крім того, усі бажаючі могли придбати сувеніри для себе та родини, помилуватися пейзажами мальовничого Карпового урочища


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews