На Рівненській АЕС допомагають українським військовим

08.08.2018 21:25   Джерело: RvNews
Опубліковано : Таня Костенко

Уже понад чотири роки колектив Рівненської АЕС організовує «фронт підтримки» для українських військових на сході країни. Восьмого серпня ініціативна група передала чергову гуманітарну допомогу військовослужбовцям, повідомляє сайт Рівненської АЕС.

Із початку конфлікту в районі проведення операції Об’єднаних сил працівники Рівненської АЕС єдиним колективом зібрали  майже 2 мільйони гривень на  допомогу українським захисникам. За ці кошти неодноразово відправляли у зону бойових дій провізію, предмети першої необхідності, одяг і екіпірування для воїнів, господарські товари, медпрепарати та багато іншого. Сьогодні волонтерський рух РАЕС спільно з небайдужими громадянами та представниками місцевої організації Української спілки ветеранів Афганістану передали на передову чергову гуманітарну допомогу. Хлопці з 14-ої механізованої бригади, які зараз стримують ворожі сили у Донецькій області отримають вкрай необхідні для них: маскувальні сітки, набір інструментів для ремонту автомобільної техніки, шланги для підкачування коліс та запчастини для машин. Як зауважує працівник РАЕС, голова місцевої Спілки афганців Петро Ширко, через несправність старої автомобільної техніки військові потребують технологічного оснащення – інструменти для ремонту, а також потрібне оптичне обладнання.

«Для хлопців на фронті народна підтримка – важлива та необхідна складова, вона додає їм сил та впевненості у завтрашньому дні, в обов’язковій перемозі у війні з окупантом. Вони вдячні усім патріотичним серцям, усім, хто не забуває про них та безкорисливо допомагає у складний час», - наголошує Петро Ширко.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews