На Рівненщині ремонтують 18 кілометрів міжнародної траси

10.08.2018 07:23   Джерело: RvNews
Опубліковано : Таня Костенко

У Рівненській області оновлюють 18 кілометрів магістралі міжнародного значення М-19 «Доманове-Ковель-Чернівці-Тереблече» повідомляє прес-служба Рівненської ОДА.

На ділянці поблизу села Іваннє Дубенського району дорожники вже відфрезерували стару поверхню та  укладають нижній шар асфальтобетонного покриття. Потому працюватимуть над верхнім та нанесуть розмітку Загалом тут планують відремонтувати більше 6 кілометрів дороги, розповіли в Службі автомобільних доріг у Рівненській області. Тривають роботи і на 8-ми кілометрах магістралі в Млинівському районі. Так, в селі Дорогостаї дорогу розширюють, укріплюють та влаштовують нижній шар. В Брищах вже встановлюють водовідвідні лотки.

Ще майже 4 кілометри траси відремонтують між селами Судобичі та Сіновали Дубенського району. Тут вже завершують укладати нижній шар асфальтобетону.

Усі роботи з поточного середнього ремонту на даній автомобільній дорозі проводяться за кошти державного бюджету. З підрядними організаціями укладено договорів на 178 мільйонів гривень.

Нагадаємо, магістраль М-19 на території України є частиною Європейського автомобільного маршруту Е85.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews