У Рівненському музеї вшановуватимуть борців за Незалежність України

10.08.2018 08:25   Джерело: RvNews
Опубліковано : Таня Костенко

У виставковій залі Рівненського обласного краєзнавчого музею, де експонується художня виставка Олега Дробоцького «Аеропорт», 12 серпня о 15.00 проходитиме вечір вшанування борців за Незалежність України «Їх імена забути неможливо». Захід відбуватиметься напередодні Дня Незалежності. Ініціатором його проведення є ГО «МОЛОДИЙ НАРОДНИЙ РУХ-РІВНЕ» повідомляє сайт музею.

Згадуватимуть живих та тих, кого, на жаль, вже немає поруч. Тоді саме вони першими піднялися на боротьбу за Незалежність і волю України. Нині ж героїв не повинні забути! Левко Лук’яненко та Іван Драч ще зовсім нещодавно відійшли у вічність… Згадуватимуть їх боротьбу, їхні справи, внесок у здобуття Незалежності. У програмі заходу виступи працівників музею, керівництва ГО «МОЛОДИЙ НАРОДНИЙ РУХ-РІВНЕ», побратимів великих синів українського народу, також багато фото- та відеохроніки тих часів.

Проведення заходу буде і своєрідним закриттям виставки молодого художника, який у своїх картинах відобразив сьогоднішню боротьбу із поневолювачами. Пам'ять про тих, хто виборював свободу наприкінці 90-х років ХХ ст., безумовно, допоможе у боротьбі українців з імперським агресором ХХІ ст. 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews