Рівненська журналістка презентує свою дебютну книгу

10.08.2018 11:20   Джерело: RvNews
Опубліковано : Таня Костенко

У Рівненській обласній бібліотеці для молоді (вул. Київська,18) 10 серпня о 17.00 відбудеться презентація дебютної книги рівненської журналістки Анни Щавінської «Сова. Лис. Риба. Метелик», повідомляє прес-служба Рівненської облради.

Книга вийшла у Івано-Франківську − видавництві «Лілея – НВ», яке здобуло популярність завдяки таким письменникам як Юрій Андрухович, Тарас Прохасько, Василь Кожелянко.

Анна Щавінська вже відома рівнянам ведуча культурних і літературних програм на суспільному телеканалі «UA: Рівне» та радіостанції «РівнеFM», зокрема вона авторка програм «Капучіно-шоу», «Що почитати з Анною Щавінською» тощо.

Наразі вона спробувала себе у ролі письменниці. Над своїм дебютним прозовим твором авторка працювала два роки.

У книзі «Сова. Лис. Риба. Метелик» Анна розповідає про певний період в житті чотирьох людей різного віку і статі. Всі вони дуже хочуть знайти відповіді на свої непрості життєві запитання. Щоб знайти їх, їм доведеться зіткнутися із власними страхами та шляхами їх подолання. І для цього герої молодої письменниці вирушають у подорож…

За словами Тараса Прохаська, проза Анни Щавінської за своєю мовною стилістикою та сюжетною побудовою є літературою вищого гатунку, яку хочеться смакувати.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews