У Млинові двох підлітків викрили на крадіжці продуктів харчування

10.08.2018 17:43   Джерело: RvNews
Опубліковано : Наталія Рівненська

До поліції близько четвертої ночі дев’ятого серпня надійшло повідомлення від 41-річного приватного підприємця про те, що невідомі викрали продукти харчування з його торгівельного кіоску.

Слідчо-оперативна група на місці події встановила, що зловмисники пошкодили дах крамниці, проникли всередину та викрали продукти харчування, слабоалкогольні та інші напої на загальну суму майже дві тисячі гривень.

У результаті проведених першопочаткових слідчих дій поліцейські з’ясували, що до злочину причетні двоє неповнолітніх дубенчан, учні однієї з місцевих шкіл. Затримали їх по дорозі, коли ті пішки діставалися до райцентру.

У ході досудового розслідування у кримінальному провадженні за частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України (крадіжка, вчинена за попередньою змовою групою осіб та поєднана з проникненням у приміщення) вирішується питання про повідомлення обом підліткам про підозру. Санкція статті передбачає покарання у виді позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

Хлопці з цілком благополучних сімей. Утім, відносно одного з них, якому невдовзі виповниться 15 років, на розгляді в суді перебувають матеріали кримінального провадження за вчинені майнові злочини на території Дубна.

Досудове розслідування триває.

За матеріалами відділу комунікації поліції Рівненської області.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews