На Рівненщині відзначили фахівців Держпродспоживслужби

З нагоди Дня працівників ветеринарної медицини, який відзначається в Україні в другу неділю серпня

10.08.2018 23:31   Джерело: RvNews
Опубліковано : Дарина Ясна

Біологічна безпека, санітарний стан, здоров’я тварин. Над усім цим працюють фахівці Держпродспоживслужби на Рівненщині.

На урочисту зустріч до обласного центру приїхали ветеринарні лікарі, фельдшери та санітари з усієї області. Були тут і ветерани служби.

«Держпродспоживслужба за останні роки ефективно реформувалася та отримала значні повноваження. По суті вона перетворилася на центр, що слідкує за безпекою продуктів, санітарними заходами та здоров’ям тварин. В останні роки вона показала, що може діяти оперативно в нестандартних ситуаціях. При чому дуже успішно. Зараз часто в області спалахують вогнища африканської чуми свиней. Втім, ветеринари області дуже швидко локалізують їх та не дають поширюватися захворюванню», - звернувся до присутніх заступник голови ОДА Ігор Тимошенко.

Кращих працівників відзначили нагородами та подяками.

Окрім того, заступник керівника області відмітив і роботу першої Рівненської обласної фітосанітарної лабораторії. Фахівці цієї установи перевіряють продукцію на на наявність шкідників та збудників хвороб.

За результатами експертизи продукція проходить сертифікацію.

За неповних 3 місяці роботи лабораторія пройшла акредитацію в Національному агентстві України на впровадження системи якості, заснованої на міжнародних стандартах.

При чому установа це зробила однією з перших в країні.

Це дозволило не лише покращити якість роботи, а також видавати сертифікати, які відповідають вимогам сучасного європейського ринку.

null
Фото з мережі Інтернет




Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews