В Обарові горіла господарська будівля

11.08.2018 07:31   Джерело: RvNews
Опубліковано : Юліана Медічі

9 серпня в обідню пору в с. Обарів біля Рівного сталася пожежа.

На місце виклику було направлено рятувальників 2-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Рівне, вогнеборців аварійно-рятувального загону спеціального призначення та оперативно-координаційний центр Головного управління ДСНС України у Рівненській області.

null
 Фото ГУ ДСНС у Рівненській області

По прибуттю на місце виклику рятувальники встановили, що вогнем повністю охоплено покриття та перекриття господарської будівлі (цегляна, крита шифером, розміром 11х5м).

null
 Фото ГУ ДСНС у Рівненській області

Поруч із господарчою будівлею було розташовано інші прибудови, існувала реальна загроза перекидання полум’я. Рятувальники оперативно подали два водних стволи один безпосередньо на гасіння пожежі, а інший на захист поруч розташованих будівель. Вже о 14:50 пожежу було локалізовано, а о 17:20 повністю ліквідовано. Вогнем знищено покриття та перекриття господарської будівлі (цегляна, крита шифером, розміром 11х5м), речі домашнього вжитку.

null
 Фото ГУ ДСНС у Рівненській області

До ліквідації пожежі було залучено 10 рятувальників та дві одиниці спецтехніки ДСНС.

Причини та розміри збитків наразі встановлюють фахівці.

За матеріалом на сайті Головне управління ДСНС України у Рівненській області

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews