У Рівному син лідера партії «За життя» скоїв чергову ДТП та погрожував журналістці (Фото, відео)

11.08.2018 14:49   Джерело: RvNews
Опубліковано : Новини Рівненщини

Вранці одинадцятого серпня Андрій Бузинарський скоїв у Рівному чергову ДТП. До слова, у сина лідера партії «За життя» щойно закінчився термін домашнього арешту за попередню ДТП, пише https://rivnepost.rv.ua 

null
Фото з мережі Фейсбук

Андрій Бузинарський, перебуваючи у стані алкогольного сп'яніння, погрожував фізичною розправою Інні Білецькій, головній продюсерці телеканалу «UA: Рівне», яка хотіла з ним поспілкуватися.

Інна Білецька опублікувала відео у Фейсбуці, діалог звучав так:

– Ти думаєш, що ти будеш усе життя їздити і тобі нічого не буде?
– Нє, я не думаю, я думаю, що тобі башку сьогодні поламають і ти будеш до завтра як мінімум трупом. В тебе діти є? 
– Чого ти мене питаєш за моїх дітей?
– Бо не буде в них мами.

 

 

 

Нагадаємо, батько Андрія - скандально відомий чиновник, колишній міліціонер-медведчуківець Михайло Бузинарський, очолював на Рівненщині партію «Український вибір» Віктора Медведчука, кума Володимира Путіна, нині очолює в Рівненській області партію «За життя». 

В Андрія Бузинарського вилучили посвідчення водія. При цьому у нього не було при собі техпаспорта на автомобіль, а самого його вже вчетверте оформляють по статті 130 КУпАП (Керування транспортними засобами або суднами особами, які перебувають у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп'яніння).

У прес-службі патрульної поліції зазначили, що у крові водія було встановлено 2,14 проміле алкоголю. Від освідування на наявність наркотичного сп’яніння водій відмовився.

За матеріалами https://rivnepost.rv.ua/ 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews