Сьогоднішнє ДТП на Рівненщині. Постраждали військові

11.08.2018 19:55   Джерело: RvNews
Опубліковано : Людмила Марчук

Суботнього ранку 11 серпня неподалік від села Нова Любомирка, що у Рівненському районі, трапилась ДТП з потерпілими. Молодик на «ВАЗівці» зіткнувся з машиною, що в цей час стояла на узбіччі. Потерпілі – військовослужбовці, що на час аварії перебували на службі, пише Північ-інфо.

null
Фото ПП Рівненської області

 22-річний житель цього ж села на автівці «ВАЗ 2108» їхав до дороги «Городище-Рівне-Старокостянтинів» та врізався у «ВАЗ Нива», що стояла на узбіччі. За кермом останньої був 27-річний молодик, житель Івано-Франківської області, що внаслідок зіткнення отримав забій голови. Крім того, біля машини стояв 20-річний житель Чернівців. В нього зламана нога.

null
Фото ПП Рівненської області

Обидва постраждалі – військовослужбовці-контрактники. На момент ДТП перебували при формі та на службі. Їх відвезли до військового госпіталю. Водій «ВАЗ 2018» не постраждав. Як повідомляє відділ комунікації поліції Рівненщини, він був тверезий. Автомобілі перемістили на рівненський штрафмайданчик.

null
Фото ПП Рівненської області

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews