Село Острів - з вуличним освітленням

14.08.2018 13:33   Джерело: RvNews
Опубліковано : Таня Костенко

Проект «Реконструкція вуличного освітлення в с. Острів Радивилівського району Рівненської області» - один з десяти інфраструктурних проектів, які реалізовуватимуться у 2018 році за рахунок коштів субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на формування інфраструктури об’єднаних територіальних громад. Про це повідомляє сайт Демидівської селищної громади.

 «Відтепер вулиці села Острів освітлюватимуться за новітніми технологіями. Ремонт вуличного освітлення з використанням LED-технологій цього року реалізовано на вулицях Б. Хмельницького та Набережна. Загалом встановлено 39 LED-світильників, загальна вартість проекту склала 301,2 тис грн», - інформує селищний голова Віктор Іщук.

 Нове освітлення сільських вулиць має нижчі показники споживання електроенергії, таким чином сучасні ліхтарі дозволять зекономити до 30% електроенергії. Також LED-світильники мають доволі довгий термін служби і значно кращі параметри освітлення дороги.

 До соціальної інфраструктури села Острів належать гімназія, дитсадок, будинок культури, публічно-шкільна бібліотека, амбулаторія загальної практики сімейної медицини. Населення становить 460 жителів. Через село проходить автошлях Т-0302 Шацьк – Горохів – Берестечко – Козин.

Як зазначив Віктор Іщук, у 2018 році в планах завершити роботи по реконструкції вуличного освітлення у селах Княгинине, Рудка, Лопавше, Вербень, Товпижин, Солонів та Вишневе.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews