На Рівненщині обрали міру покарання конрабандистам

15.08.2018 07:32   Джерело: RvNews
Опубліковано : Дарина Ясна

В Рівненському міському суді обрали покарання організатору та учаснику злочинної групи, що приватним літаком переправляла до сусідньої Польщі цигарки. Вони заплатять штрафи. Крім того, конфіскували й літак, який затримали на летовищі біля Рівного, пише Північ-інфо.

Рівненський міський суд обрав покарання контрабандистам, що перевозили до Польщі сигарети на приватному літаку «АН-2», що їх ще називають «кукурузниками». Нагадаємо, їх вистежили при посадці на одному із закинутих аеродромів Рівненської області.

Двох обвинувачених зобов’язали заплатити штрафи. Організатор злочинної групи повинен «розкошелитись» на 17 тисяч гривень, його спільник – 10 тисяч. Вилучили й «Ан-2» як знаряддя скоєння злочину. Його конфіскували у дохід держави.

Крім цих двох, зібрали докази ще проти одного учасника групи. Обвинувальний акт на нього наразі перебуває на розгляді, повідомляє прес-служба прокуратури Рівненської області.

 За матеріалом на сайті Північ-інфо


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews