У Рокитнівському районі – горять торф'яники

15.08.2018 12:38   Джерело: RvNews
Опубліковано : Таня Костенко

Під керівництвом голови Рокитнівської райдержадміністрації Миколи Кушніра 13 серпня відбулася виїзна нарада з питань загорання торф’яника в урочищі «Гнійне», що знаходиться поблизу села Єльне (близько 10 км), а також межує з сусіднім Дубровицьким районом. Пр це повідомляє сайт Рокитнівської РДА.

Посадовці на місці вивчили схему урочища «Гнійне». Основною причиною загорання є спекотна погода. За інформацією лісництв, уже майже 100 га прогоріло, на даний час горить майже  2-3 га. Для локалізації пожежі спільними зусиллями Єльнівського лісництва та Клесівського ДЛГ проводяться відповідні роботи, торф переорють за допомогою спеціального трактора «катапіллера». Також на місцях загоряння чергує пожежний автомобіль,  а  у випадку виникнення додаткового місця загорання пожежники спільно з місцевими жителями використовуватимуть «помпи» з водою.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews