Школяр із Рівненщини здобув бронзу на Міжнародній олімпіаді

16.08.2018 21:30   Джерело: RvNews
Опубліковано : Марта Білик

Із  8 до 16 серпня в місті Канчанабурі  (Таїланд) проходила Міжнародна олімпіада з географії . Відрадно,  що до складу команди України увійшли два представника з Рівненської області: Єгор Грушевий, учень  Вараської ЗОШ І -ІІІ ступенів №3 та Ярослав Гаврилюк, учень Дубенської спеціалізованої ЗОШ І-ІІІ ступенів № 5. Загалом участь в олімпіаді взяли 156 знавців географії з 39 країн. За підсумками олімпіади Єгор Грушевий, у напруженій боротьбі зі своїми однолітками з різних країн світу, виборов «бронзу»,  інформує  прес-служба управління освіти і науки Рівненської ОДА.

 

null
 


Програмою олімпіади було передбачено виконання учнями теоретичних та практичних завдань з таких напрямків: геологія, океанографія, метеорологія, астрономія.

Цікавою і насиченою була екскурсійна програма, в ході якої олімпійці могли ознайомитися з особливостями природи, історії і культури місцевого краю.

Щиро вітаємо Єгора з перемогою. Зичимо натхнення, віри у власні сили та не зупинятися на досягнутому.

Загалом Україну представляла команда з чотирьох  учасників - двох школярів із Рівненщини та по одному  -  з Броварів та Одеси.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews