На Житомирській трасі загинув у ДТП 33-річний військовий, що їхав на власне весілля

17.08.2018 22:37   Джерело: RvNews
Опубліковано : Юліана Медічі

Прес-служба Оперативного командування «Північ» повідомила у Facebook про те, що у середу 15 серпня в страшній ДТП на трасі Житомир-Бердичів біля села Ставище загинув 33-річний прапорщик Олександр Ліщук.

Військові розповідають, що їхній товариш їхав на власне весілля, яке мало відбутися вчора, в четвер, 16 серпня.

 "Світла, позитивна людина, гарний військовий, вірний друг" - так характеризують Ліщука, головного сержанта батальйону, в бригаді і в батальйоні. – В ЗСУ з 2005 року, на фронті з 2014-го. Разом із своїм 2 батальйоном захищав Маріуполь, Гуково і Червонопартизанськ, Волноваху і Гранітне, потім був на териконах біля окупованого Докучаєвська, в 2016-2017 році – у Верхньоторецькому. Дуже добросовісний, зараз теж перебував в зоні виконання бойової задачі на Луганщині.

Пройшов всю війну неушкодженим, та трагічна подія обірвала його життя на мирній території. Самотніми лишилися рідні, наречена, якій так і не судилося стати дружиною, і дитинка, що невдовзі народиться, але вже ніколи не побачить тата...

Висловлюємо щирі співчуття рідним і близьким нашого товариша. Світла пам'ять достойному Захиснику України!!!"


https://24tv.ua/ukrayina_tag1119Оперативне командування "Північ"

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews