У Рівному лікарку швидкої побили під час надання допомоги

18.08.2018 06:29   Джерело: RvNews
Опубліковано : Дарина Ясна

Лікарка швидкої допомоги Олена Михайлова потерпіла від неадекватного товариша пацієнта.  Черепно-мозковою травмою, струсом мозку та синдромом окулярів – так закінчився для неї, лікарки з 33-річним стажем, виїзд на виклик у День Маковія.  Виклик був о пізній вечірній порі. Подробиці інциденту жінка розповіла для газети «Рівне Вечірнє».

– Нам повідомили, що хлопець зламав ногу на вулиці Біла. Виїхавши на місце ми побачили, як один товариш веде попід руки іншого. Вигляд молоді хлопці мали підозрілий, наче в стані алкогольного чи наркотичного сп’яніння. Одяг на них був брудним. Ми посадовили потерпілого в кабіну швидкої і почали надавати допомогу. Його товариш Роман щоразу норовив залізти туди разом з ним. Я йому пояснила, що він заважає нам виконувати свою роботу і попросила його постояти на вулиці, проте він не слухав. Довелося витягувати його з тісної кабіни за футболку.

Він образився та почав говорити про те, що він – дуже хороша людина. Яка викликала швидку для товариша. Бачачи, що людина веде себе не адекватно, я попередила його, що викликаю патрульних. Він ще ліз битися до водія, але той його відігнав. Ми вже мали їхати до лікарні і я сідала в кабіну, коли отримала сильний удар в лоб. Від його сили я вдарилася головою та випала з кабіни на асфальт, вдарилася об бровку і опинилася під машиною. По лиці мені зацебеніла кров. Наш фельдшер почала надавати допомогу вже мені. Викликали ще одну бригаду і патрульних. Романа впіймати не вдалося, а його товариш вибачився і… відмовився від госпіталізації. В мене взагалі виникло враження, що хлопці просто вирішили «погратися у виклик швидкої».

Олена Михайлова зараз знаходиться на стаціонарному лікуванні відділення нейрохірургії Рівненської міської лікарні. Жінка каже, що поки що поліції не вдалося затримати Романа, хоча місце проживання та номер його телефону їм відомі. 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews