Додалося почесних і заслужених громадян Рівного

18.08.2018 12:25   Джерело: RvNews
Опубліковано : Таня Костенко

Традиційно в День міста Рівне відзначає людей, які справили чи справляють значний вплив на розвиток територіальної громади Рівного, прославляють рідне місто своєю працею і досягненнями. Сесія затвердила перелік новонагороджених, які отримають свої відзнаки вже цієї неділі під час відзначення Дня народження міста. Про це повідомляє сайт міської газети «7 днів».

 Зокрема, сесія Рівнеради одностайно підтримала пропозицію про присвоєння звання «Почесний громадянин міста Рівного» (посмертно) Василю Червонію. А відзнаку «За заслуги перед містом» першого ступеня вирішили вручити видатному рівненському спортсменові-плавцю Михайлові Романчуку. Нагадаємо, цього року на чемпіонаті Європи у Глазго Михайло Романчук тричі піднімався на п’єдестал пошани. Він двічі став першим – на дистанціях 400 і 800 метрів, а також другим у запливі на 1500 метрів. Крім цих двох відомих рівнян у списку нагороджених є учасник АТО Олександр Андріяшев, удостоєний відзнаки «За заслуги перед містом»  першого ступеня посмертно.  

Відзнаки «За заслуги перед містом» першого ступеня  вирішили вручити також керівнику етнокультурного центру ПДМ Віктору Ковальчуку та благодійниці меценату Надії Косміаді, яка передала обласному музею колекцію картин свого батька, художника Георгія Косміаді.

Серед нагороджених є  й заступниця начальника міського управління освіти Катерина Сичик, директор школи олімпійського резерву Сергій Шемосюк (їх удостоєно відзнак «За заслуги перед містом» другого ступеня) та багато інших відомих рівнян, що справили значний вплив на розвиток своїх галузей


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews