Матерям-героїням Рокитнівського району вручили почесні відзнаки

19.08.2018 10:30   Джерело: RvNews
Опубліковано : Таня Костенко

Відзначати багатодітних матерів уже стає доброю традицією. 17 серпня в приміщенні Рокитнівської райдержадміністрації відбулася урочиста церемонія вручення державних відзнак жінкам, котрі народили й виростили п’ятеро і більше дітей. З цієї нагоди очільник району Микола КУшнір, голова районної ради Анатолій Кінчур, начальник управління соціального захисту населення райдержадміністрації Мирослава Киркова, вручили посвідчення «Мати-героїня» та нагрудні знаки багатодітним матерям. Про це інформує сайт Рокитнівської РДА.

Почесні нагороди отримали понад 30 жінок.
Вручаючи нагороди, посадовці відзначили, що матері-героїні є прикладом родинної відданості та любові до дітей для всієї України. А також, висловили багатодітним матерям найщиріші слова подяки за те, що вони подарували своїм дітям життя, навчили любити, творити добро, за що їм Указом Президента України присвоєно почесне звання «Мати-героїня».

Нагороджені матері-героїні, зворушені увагою та повагою до них, подякували усім за щирі слова привітання.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews