На Рівненській АЕС визначили кращого дозиметриста

19.08.2018 22:30   Джерело: RvNews
Опубліковано : Марта Білик

Учасниками конкурсу стали десять молодих спеціалістів цеху радіаційної безпеки (ЦРБ) РАЕС, повідомляється на сайті Рівненської АЕС.

Конкурс мав два етапи: теоретичний та практичний. Під час теоретичної частини конкурсу оцінювались правильність відповідей учасників на 10 складних тестових запитань білетів, що стосуються особливостей роботи дозиметриста. Практичний етап проводився в приміщенні вентцентру, яке умовно (відповідно до завдання) позначалось як приміщення категорії «В» у зоні суворого режиму, де в роботі перебуває технологічне обладнання. Завдання полягало у виконанні радіаційного моніторингу – знятті гамма-картограми у приміщенні. Виконання робіт оцінювалось за двадцятьма параметрами. Конкурсантам необхідно було дотримуватись правил радіаційної безпеки, охорони праці та технічної експлуатації.

За результатами конкурсних випробувань перше місце здобув Віталій Сергієнко, друге місце посів Валентин Трубілко та третє – Євгеній Березний. Перемозі Віталія Сергієнка сприяли більше десяти років досвіду роботи в цеху та здобутий багаж знань.

Призери конкурсу професійної майстерності будуть нагороджені дипломами та достойними грошовими винагородами, а також отримають можливість підвищення своєї кваліфікації. Переможець візьме участь у галузевому конкурсі молодих працівників Компанії, що відбудеться 4-6 жовтня у місті-супутнику ХАЕС Нетішин.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews