Фотомитець із Млинівщини продає світлини, щоб врятувати Катерину Свириду з Дубно

20.08.2018 22:38   Джерело: RvNews
Опубліковано : Віталій Тарасюк

Андрія Копилова на Млинівщині знають, як невтомного, талановитого і самобутнього  фотомитця. Жоден захід у ріднокраї не обходиться без його участі та професійного  погляду , яким  фіксує миті швидкоплинної історії. У його власній фотогалереї нагромадилися сотні знімків: кожен унікальний, дорогий автору і цікавий глядачам.

null
Світлини фотомитця Андрія Копилова  

Біда в родині друзів спонукала фотомитця влаштувати персональну виставку-продаж власних світлин: виручені кошти Андрій передав на лікування 24-річної дубенчанки Катерини Свириди: нехай її зцілює доброчинна енергія його фотографій.

null
Катерина Свирида. Фото з мережі Інтернет

 Помолімося і ми за її здоров’я, а в скарбницю життєпису обдарованого млинівчанина занесімо його глибоку духовність і щиру благодійність.

Про Катерину Свириду та її хворобу читайте тут: https://rvnews.rv.ua/post/view/1530422964-prikuta-do-lizhka-dubenchanka-ne-polishae-nadiyu-oduzhati-i-vsinoviti-ditinu


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews