У день Яблучного Спаса учасники «Поетичного кола» знайомили рівнян зі своєю творчістю

20.08.2018 23:20   Джерело: RvNews
Опубліковано : Віра Мельникова

У неділю, 19 серпня, після урочистого традиційного освячення яблук завітали на чергове засідання до Рівненської обласної наукової бібліотеки    учасники літературного об’єднання «Поетичне коло».

Засідання відбулося у затишній залі відділу «Мистецтво».  Прославляючи красу рідного краю, поети-аматори продемонстрували своє бажання дарувати світові свої власні думки, мрії  і надії.  Їх твори віддзеркалюють сучасне життя з усіма його радощами і негараздами, несуть в собі почуття великого щасливого кохання і гірких розлук, висвітлюють проблеми нашого сьогодення.

Керівник літоб’єднання пані Галина Конарчук ознайомила присутніх з інформацією значущих дат «Літературного календаря», зосередивши увагу на житті і творчості відомої української  поетки Олени Костівни Журливої.

null
 Фото В. Мельникової

Члени «Поетичного кола» Лариса Главацька, Віра Мельникова, Софія Шевчук, Євгенія Гембаровська, Микола Панько  розпочали оприлюднення своїх творів (малих прозових форм) з читання оповідань, есе, байок.  Поділилась своїм новим творчим здобутком Марія Бережнюк – новою книжечкою «Казки Марії». Пані В.П.  Пивовар подарувала членам поетичного угрупування диски своєї нової аудіокниги «Герої поруч», яка нещодавно була презентована у форматі цього ж зібрання. Прочитали свої нові вірші  Тамара Полатайко, Віра Ільницька  та інші поціновувачі й творці поетичного слова.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews