За сім місяців 2018-го рівненські аудитори відшкодували понад 13 млн грн фінансових втрат

20.08.2018 23:49   Джерело: RvNews
Опубліковано : Людмила Марчук

Майже на 21 млн грн фінансових порушень, що призвели до втрат ресурсів, виявлено ревізіями, які проводило Управління Західного офісу Держаудитслужби в Рівненській області. Фахівці управління за 7 місяців забезпечили відшкодування таких втрат на 13,1 млн гривень.

До правоохоронних органів передано матеріали 23 ревізій, за якими розпочато 18 досудових розслідувань, вручено 12 повідомлень про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, у 28 випадках зупинено операції з бюджетними коштами, ініційовано пред’явлення до суду 28 позовів.

Керівники місцевих органів влади, підприємств, установ та організацій за підсумками ревізій прийняли 16 управлінських рішень, 19 посадовців притягнули до дисциплінарної відповідальності, 2 – до матеріальної.

За результатами проведених контрольних заходів до адміністративної відповідальності притягнуто 110 посадових осіб об’єктів контролю.

 Прес-служба Управління Західного офісу Держаудитслужби в Рівненській області

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews