У рівненському парку відбудеться «Медичний пікнік»

21.08.2018 16:43   Джерело: RvNews
Опубліковано : Наталія Рівненська

У неділю, 26 серпня, з 11:00 до 17:00  у парку ім. Т. Шевченка міста Рівне проходитиме «Медичний пікнік». Присутні дізнаються більше про заклади охорони здоров′я, як зберегти своє здоров′я та важливість профілактичного огляду, навчити дорослих та дітей надавати невідкладну медичну допомогу.

Рівнян та гостей міста познайомлять з молодими лікарями центрів первинної медико-санітарної допомоги Рівного, звузивши дистанцію лікар – пацієнт. Організатори хочуть донести важливість здорового способу життя на простих та практичних прикладах.

Тисячі міфів вкорінились в свідомості багатьох людей щодо проведення імунопрофілактики. Мета медпікніка - допомогти розвіяти та зруйнувати зайві вагання стосовно вакцинації, навчити молодих батьків правильно доглядати за новонародженим та припинити боятись примарних проблем. Фахівці розкажуть про інфекції, з якими найчастіше зіштовхуються батьки малюків та як лікувати застуду малечі.

Усім бажаючим проведуть вимірювання артеріального тиску та рівня глюкози крові (за умови якщо Ви не снідали), аналіз на визначення показника холестерину та за допомогою тест-систем зроблять аналіз крові на вірусний гепатит.

За матеріалами прес-служби Рівненської міської ради.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews