Рівненські волонтери та зоозахисники шукають фотографа для тварин (Фото)

21.08.2018 15:43   Джерело: https://ritm.tv
Опубліковано : Наталія Рівненська

Вже декілька років недалеко від Рівного у  селі Здовбиця Рівненського району існує несанкціонований  притулок для тварин. Його влаштувала пенсіонерка Ніна Кондратюк. В неї на сьогодні понад 200 підопічних, яких жінці постійно підкидують «добрі люди».

Серед вихованців пані Ніни і собаки і коти. Більшість знаходиться у жахливому стані через катастрофічну нестачу коштів. Адже годує та утримує тварин жінка виключно за свою мізерну пенсію та нечисельну благодійну допомогу.

За Ніну Кондратюк переживають рівненські волонтери та зоозахисники - вони закликають усіх небайдужих підтримати пенсіонерку та її підопічних. Зокрема, Вікторія Позняк пише:

«Рівне і вся Україна! Потрібна ваша допомога! Щойно від Ніни, яка самостійно у приватному будинку у с. Здовбиця (Здолбунівський район, Рівненська область) утримує і виходжує тваринок. Ситуація дійсно плачевна(( Ніна старша немічна жіночка, яка за власну пенсію утримує біля 200 тваринок. Самостійно вона не може впоратись ні фізично ні фінансово. Майже щодня їй підкидають нових утриманців. Конче потрібна наша допомога: фізична праця, їжа, корм, старий одяг, ковдри, пелюшки, гроші, репости, а особливо прилаштування тваринок. Ось її картковий рахунок і фото притулку. Номер Ніни за потреби скину».

Волонтери сподіваються, що завдяки гарним професійним знімкам тварин з притулку, можуть знайтися нові власники для чудесних, але таких знедолених вихованців пані Ніни. Тому просять зголоситися фотографа з великим серцем, який зробить безкоштовну фотосесію для собак та котів зі Здовбиці.

Також волонтери закликають усіх, хто може допомогти Ніні Кондратюк та її вихованцям фінанасово- переказати кошти на карточку «ПриватБанк» 5168 7427 1529 0726. Будуть вдячні і тим, хто зможе  надати фізичну допомогу: харчі або речі.

Волонтери шукають також і заклади громадського харчування, які б могли допомагати жінці годувати тварин залишками їжі.

За матеріалами https://ritm.tv 

null
Фото з мережі Інтернет

 

null
Фото з мережі Інтернет

 

null
Фото з мережі Інтернет

 

null
Фото з мережі Інтернет

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: https://ritm.tv