Валентин Наливайченко представив свій мирний план в Дніпрі (Фото)

22.08.2018 17:43   Джерело: RvNews
Опубліковано : Новини Рівненщини

Валентин Наливайченко з командою Руху «Справедливість» працювали в Дніпрі в рамках дводенного візиту. День видався насиченим і плідним. Спершу відвідали Вагоноремонтний завод, де працівники поділилися власними проблемами, обговорили з лідером перспективи покращення роботи виробництва та змогли поставити Валентину Наливайченку запитання, що їх хвилюють.

 

Мирний план Валентина Наливайченка — це документ, який сьогодні презентували ветеранам АТО. Обговорення концепції деокупації та реінтеграції захоплених українських територій — напевно, найважливіший елемент візиту до Дніпра. Попереду — консультації з представниками громадянського суспільства. Під час зустрічі з військовими Рух «Справедливість» і ГО воїнів АТО «Воїни Справедливості» підписали меморандум про спільні дії.

Окрім інтерв’ю провідним регіональним ЗМІ, друга половина дня була присвячена відвідинам першого в Україні музею АТО. Це унікальне місце налічує 2000 експонатів: документи, фотографії, нагороди, особисті речі учасників АТО, зразки зброї та медичні інструменти. У мультимедійній залі музею показуються панорамні документальні фільми про військові дії на сході України.

Насамкінець, людей у Дніпрі, як і в решті українських міст, турбують ті самі проблеми: нескінченність війни, корупції та бідності. Ми презентували суспільству наш план і домовилися разом боротися заради справедливості!

null
 

 

null
 

 

null
 

 

null
 

 

null
 

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews