Рівненські спортсмени отримають нагороди «За заслуги перед містом»

22.08.2018 22:45   Джерело: RvNews
Опубліковано : Олександр Войцеховський

Президент Баскетбольного клубу “Рівне” Сергій Ліщук, а також директор Комунального закладу «Обласна спеціалізована дитячо-юнацька спортивна школа олімпійського резерву», заслужений працівник фізичної культури і спорту України, Сергій Шемосюк отримають нагороди з нагоди святкування Дня міста Рівного.

Депутати Рівнеради вже традиційно цьогоріч підтримали нові канидатури на відзначення кращих містян. Звання “Почесний громадянин міста” та відзнаку «За заслуги перед містом» вручають щорічно на урочистостях, присвячених Дню міста Рівного.

Сергію Шемосюку буде присвоєно відзнаку «За заслуги перед містом» IІ ступеня за багаторічну плідну працю, діяльність у певній галузі, що сприяла підвищенню її авторитету, престижу, за тривалі зусилля, що увінчалися успіхом.

Натомість, Президент БК “Рівне” Сергій Ліщук буде нагороджений відзнакою «За заслуги перед містом» IІІ ступеня за багаторічну плідну працю на підприємстві, установі, організації чи закладі, що сприяла підвищенню їх авторитету, престижу, за тривалі зусилля, що увінчалися успіхом.

Прес-служба БК "Рівне"


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews