Рятувальники Рівненщини переведені на посилений режим несення служби

23.08.2018 07:28   Джерело: RvNews
Опубліковано : Марта Білик

З 22 серпня підрозділи Головного управління ДСНС України у Рівненській області переведені у посилений режим несення служби.

На період проведення публічних заходів під час святкування Дня Державного Прапора, Дня Незалежності України, Дня міста Рівного усі пожежно-рятувальні підрозділи ДСНС області знаходитимуться у режимі підвищеної готовності.

Безпосередньо на усіх об’єктах проведення святкових заходів чергуватиме спецтехніка Держслужби з НС та особовий склад рятувальників. У випадку виявлення невідомих предметів - на чергуванні знаходитимуться піротехніки. Загалом, до 9-ї ранку 27 серпня на цілодобовому чергуванні перебуватие близько 200 рятувальників та понад 50 одиниць спецтехніки, а у разі необхідності сили будуть збільшені до 100 чоловік особового складу та близько 30 одиниць техніки.

Крім того, організовано взаємодію з органами влади, Головним управлінням Національної поліції в області, Нацгвардії та обласними службами цивільного захисту з питань забезпечення техногенної і пожежної безпеки на об'єктах, задіяних до проведення пам'ятних заходів.

За матеріалами ГУ ДСНС України в Рівненській області


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews